Nu de winter voor de deur staat, de portemonnees steeds wat leger raken en de energiecrisis nog niet ten einde is, hebben Meer doen met minder geld, Duurzaam Holtenbroek en Travers welzijn noord de krachten gebundeld om een activiteit neer te zetten voor iedereen. Namelijk een grootschalige kledingruil.

Onze stichting doet dit op kleine schaal al ruim 7 jaar met succes. Duurzaam Holtenbroek voegt er iets aan toe: namelijk het verstrekken van een tasje spullen waarmee energie te besparen is. En travers welzijn heeft natuurlijk haar expertise in het bereiken van grote groepen mensen en stelt de locatie beschikbaar en heeft een groot deel van de organisatie op zich genomen. 

Op vrijdag 21 oktober (14 tot 17 uur) is het zover. We nodigen alle belangstellenden uit om te komen in wijkcentrum Holtenbroek. Het principe is simpel, je geeft iets, je neemt iets. Het hoeft niet op de weegschaal wie wat inbrengt. Het gaat om het delen, het doorgeven en er zijn voor elkaar. Niets te geven? Evengoed welkom. Zie ook de bijgevoegde flyer. Zegt het voort. 

kledingruil 2022

--

Hartelijke groet,

Namens het kernteam,

Joƫlla Fieman